Balayage trends

Wat zijn de leukste balayage trends? Dit jaar laten zijn de discrete en lichte haarkleuren niet heel populair meer. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om toch wel te gaan voor licht, maar als we het hebben over de nieuwe trends is het tijd om deze achter ons te laten en te gaan voor opvallende kleuren!

Blond balayage

Deze blonde plukken in het haar laten je gezicht spreken. Niet alleen geeft deze balayage volume aan krullen, maar ook met stijl haar staat de kleur goed.

Balayage trends

Pink balayage

Ook zijn de pastel kleuren nog helemaal in! Als je wil gaan voor iets opvallender maar niet té opvallend, kan je deze pink balayage zeker een keer uitproberen!

Balayage trends

Baby blond

Baby blond op donker blond is dit jaar het perfecte duo! Je ziet niet veel kleur verschil, dus als je wat minder wil opvallen dit jaar is deze kleur voor jou gemaakt.

Balayage trends

90’s bits

Deze blonde voorplukken zijn leuk als je wat meer afwisseling wil in je haar. Je kunt kiezen voor opvallende voorplukken zoals deze, maar je kan ook kiezen voor een iets minder opvallende kleur wat meer past bij je eigen haarkleur.

Red wicks

Heb je al donker haar van jezelf? Dan past deze trend bij jou! Want deze rode kleur is dit jaar weer helemaal in.

Balayage

Sublimated curls

Niks is mooier dan highlights in je krullen! Dit is perfect voor als je wat meer volume in je haar wil en het niet kan laten om verschillende kleuren in haar terug te laten komen.

Highlight curls

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Ben jij geïnteresseerd in deze balayage trends of wil je één van deze kleuren in je haar? Maak een afspraak of kom langs bij ons in de salon! Neem voor meer inspiratie eens een kijkje op ons Instagram account en in onze andere blog over de Metal Detox producten van L’Oréal Professionnel!

Meer lezen?

Metal Detox: voor de beste kleurresultaten

Maak kennis met de Metal Detox producten van L’Oréal Professionnel. De producten zorgen voor minder haarbreuk en een langduriger en mooier kleurresultaat. Wanneer je een ...
Lees meer

Balayage trends

Wat zijn de leukste balayage trends? Dit jaar laten zijn de discrete en lichte haarkleuren niet heel populair meer. Je kunt er natuurlijk altijd voor ...
Lees meer

Onze nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van kapsalon Loes. Onze website is een volledige metamorfose ondergaan en is nu meer dan geknipt voor kapsalon Loes. De ...
Lees meer

Kapsalon Loes

De Werf 7
1502 GL Zaandam
075 61 42 561
kapsalon@loeskapsalon.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons online een afspraak maken. Bij Kapsalon Loes bent u ook altijd welkom zonder afspraak!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten