Metal Detox: voor de beste kleurresultaten

Maak kennis met de Metal Detox producten van L’Oréal Professionnel. De producten zorgen voor minder haarbreuk en een langduriger en mooier kleurresultaat. Wanneer je een kleur- of balayagebehandeling laat doen bij ons in de salon, kan je er voor kiezen om er een Metal detox behandeling bij te doen voor het beste resultaat!

Wat doet Metal Detox?

In ons haar zit metaal, de hoeveelheid metaal in het haar is afhankelijk van de haarporeusiteit en de waterkwaliteit waarin we leven. Tijdens een (ont-)kleuringsproces kunnen deze metalen een reactie geven en zorgen voor haarbreuk. Gelukkig biedt L’Oréal Professionnel een oplossing. Het product dringt namelijk de haarvezel binnen en verwijdert deze metalen. Je kan deze behandeling ook wel zien als een ontgiftiging van het haar.

Hoe werkt de behandeling?

Als u kiest voor de behandeling, volgt de stylist drie stappen;

Stap 1

Als eerst doet de stylist een voorbehandeling die er voor zorgt dat de metalen die in het haar aanwezig zijn worden geneutraliseerd.

Stap 2

Na het (ont-)kleuringsproces wordt het haar gewassen met de Metal Detox reiniging shampoo voor ontgifting van het haar.

Stap 3

Als laatste wordt het haar behandeld met de Metal Detox verzorging die het ontstaan van nieuwe deeltjes voorkomt. Dit zorgt voor een optimaal resultaat en zo voorkom je dat metaaldeeltjes weer snel terug komen in het haar. Je haar blijft beschermd en je kleur blijft langer optimaal met minder haarbreuk.

Metal Detox voor thuis

Nadat de behandeling is gedaan wil je natuurlijk niet dat je haarkleur vervaagd. Ook hier is een oplossing voor, je kunt namelijk thuis je haar behandelen met de Metal Detox Shampoo en het Masker. Dit biedt bescherming tegen UV-blootstelling en zorgt zo voor een beter kleurbehoud.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Wil jij je haar verven met het beste resultaat? Maak een afspraak of kom langs bij ons in de salon om de producten uit te proberen! Neem voor meer inspiratie eens een kijkje op ons Instagram account en in onze andere blog met daarin de balayage trends van 2022.

Meer lezen?

Metal Detox: voor de beste kleurresultaten

Maak kennis met de Metal Detox producten van L’Oréal Professionnel. De producten zorgen voor minder haarbreuk en een langduriger en mooier kleurresultaat. Wanneer je een ...
Lees meer

Balayage trends

Wat zijn de leukste balayage trends? Dit jaar laten zijn de discrete en lichte haarkleuren niet heel populair meer. Je kunt er natuurlijk altijd voor ...
Lees meer

Onze nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van kapsalon Loes. Onze website is een volledige metamorfose ondergaan en is nu meer dan geknipt voor kapsalon Loes. De ...
Lees meer

Kapsalon Loes

De Werf 7
1502 GL Zaandam
075 61 42 561
kapsalon@loeskapsalon.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons online een afspraak maken. Bij Kapsalon Loes bent u ook altijd welkom zonder afspraak!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten